Year of the Foodconcept: Ready-Set-Bao

Een culinair idee een realistisch F&B concept maken dat is waar We Design Food voor staat. ???????????????????????????????????????????????? is enorm belangrijk, maar de haalbaarheid van het concept net zo. Wij denken daarom al bij de ???????????????????????? ???????????????????? van een project na over de uiteindelijk uitvoering. Zo ook bij deze Bao Buns.

AUTHOR
Remy Cornet

See what we do and learn more about working together.

Voor een van onze klanten introduceerde we Bao Buns: een ???????????????????????????????????????????? ????????????????????????????. Deze Bao Buns zijn niet alleen ontzettend lekker maar ook helemaal van nu!

Een “Hollandse Bapao”, in een Aziatisch jasje. Omdat er veel handeling vergt voor het maken van een Bao Bun hebben wij een ???????????????????????????????????????????????????????? gecreëerd. Het toppingstation zorgt ervoor dat alle ingrediënten op de juiste plek liggen en alles makkelijk te pakken is voor het personeel. Dit reduceert de tijd die het personeel nodig heeft voor het bereiden van de Bao Buns. Deze ???????????????????????????????????????????? ???????????????????????????????????? zorgt niet alleen voor een snellere werkwijze maar biedt ook de mogelijkheid tot optimalisatie.

Smaakvolle recepturen, een heldere werkwijze en de convenience van het toppingstation zorgen voor een
????????????????????-????????????-???????? ????????????????????????????. Goed te kopiëren en te implementeren. We Design Food zorgde voor een zo optimaal mogelijke operatie waarbij de lekkerste Bao Buns worden geserveerd.

Download hier het recept.

NEXT NEWS