Foyer Snack

Koninklijk Theater Carré staat bekend om zijn gastvrijheid. Met haar drie eigen restaurants en diverse foyers kan de gast altijd genieten van culinair eten en drinken. We Design Food werkte samen met Carré aan een luxe foyer snack om de gasten in de pauze en na de voorstelling te voorzien van een verrassende snack. Zo blijft Carré voor iedere gast een unieke avond uit!

DISCIPLINES

Culinary Food concept design

Concept Development

Recipe and Product development

SECTOR

Hospitality Industry

AUTHOR
Remy Cornet

See what we do and learn more about working together.

Een koninklijk theater vraagt om een unieke foodconcepten met een krachtig DNA. Een theater als Carré ontvangt jaarlijks grote getalen bezoekers, zowel jong als oud. Om deze reden was het belangrijk om een concept neer te zetten die voldoet aan de verwachtingen van de doelgroep en gewaardeerd wordt bij elke type publiek. We Design Food creëerde samen et lokale producten een foyer snack waar de aandacht ligt op smaaksensatie met verrassende elementen. Het concept is ontworpen met het idee dat het een afspiegeling is van de doelgroep van Carré. Het verankeren en vastleggen van deze kernwaarden gebeurt vanuit een culinair conceptdocument in de receptuur.

We Design Food verbindt zich aan een werkbaar foodconcept. Koninklijk Theater Carré te is Nederlands meest bekende theater. Een icoon voor de bespelers en een unieke ervaring voor de bezoekers. In het verlengde daarvan zijn wij aan de slag gegaan met een duidelijk culinair profiel, zodat deze luxe foyer snack ook logisch aanvoelt voor de gast. Hiervoor namen we de tijd en werkten we stap voor stap naar operationeel succes. We Design Food heeft een concept neer weten te zetten dat operationeel uitvoerbaar is en waar goed rekening gehouden is met work-flow en MEP belasting. Dit zorgt voor een efficiënte ‘’way of working’’ waardoor Carre ten allen tijden haar gastronomie en uniciteit kan blijven waarborgen.

 

Met deze luxe foyer snack, blijf ik de gasten verrassen en zorg ik voor een unieke avond uit!

Bram Kreté, manager operations & commercie bij Koninklijk Theater Carré

Het was geweldig om te zien hoe de visionaire leiding bij Carré ons het vertrouwen gaf om mee te denken aan een nieuw foodconcept die de gasten tijdens en na de voorstelling kunnen ervaren. Ons vak fooddesign gaat over kwaliteit van eten en een foodconcept dat matched met de hele propositie van het bedrijf. Wij verbinden ons vanuit een conceptuele culinaire positionering aan operationeel succes, en nemen partners mee in de verdere ontwikkeling van een professioneel gemanaged foodconcept in alle lagen van het bedrijf. Met dit concept hebben we gezorgd voor een uniciteit en creativiteit wat past bij alle doelgroepen die Carré rijk is. Wij hebben met de juiste smaaksensatie een food concept neer weten te zetten waar we echt achter staan.

NEXT CASE

SEE WHAT FOOD DESIGN CAN DO FOR YOUR BUSINESS

Learn more