GO! FISH concept menu design & implementatie

In 2019 opende Go Fish haar eerste outlet in België. Conceptional & We Design Food ontwikkelde een nieuw food DNA. Met als moederbedrijf Nordsee, en vanuit een nieuw concept DNA opgesteld door onze vrienden van Conceptional, bestormt Go Fish de Europese fast food / fast casual markt met een modern design en kick ass FOOD presentatie. Het aanspreken van een nieuwe doelgroep met fast food dat vers, lekker en gezond is; de keuze is aan de gast: Go Holy or Go Rebel.

DISCIPLINES

Food Concept Design
Training
Menucycles
Implementation
Recipe development

SECTOR

Hospitality industry
QSR

AUTHOR
Louis Meisen

See what we do and learn more about working together.

We Design Food kon met dit unieke concept aan de slag en creëerde een nieuw culinair DNA. Meer aandacht voor de finishing touch, minder nadruk op frituur en absolute focus op smaak en icons: brood, saus en crumbles. We schreven vanuit menu creatie niet alleen de recepturen, maar verzorgde ook de tastings en beoordeelde het sourcing proces. Omdat bouw en implementatie ook in de daadkrachtige handen lag van Conceptional, en wij verantwoordelijk waren voor de on sight training en implementatie konden we als projectteam de volle verantwoordelijkheid nemen voor het Proof of concept.

Nieuwe visie op fastfood

Om vanuit een krachtige brand identity een nieuwe visie op fastfood te mogen ontwikkelen, past bij We Design Food. We zijn creatief waar het kan, inventief waar het moet en zijn op ons best als er uitdagingen zijn. Een nieuwe doelgroep verleiden tot fast casual food, in het vis segment, met oog voor productkwaliteit en finishing touch.

We Design Food heeft vanuit een strakke strategie samengewerkt met Conceptional. Doelstellingen werden volgens planning behaald en de opdrachtgever maximaal ontzorgd. Natuurlijk zijn er altijd uitdagingen, vooral richting live-gang van een eerste concept store; juist dan is het super belangrijk om niet afgeleid te worden, creatief en inventief te blijven en de klant te ondersteunen bij een maximaal resultaat.

"We Design Food is creatief waar het kan, en inventief waar het moet"

Team Go!Fish

Go! Fish was een fantastisch traject waar we echt iets unieks hebben mogen doen. Het QSR segment heeft er een nieuwe positie bij, geschikt voor de doelgroep van morgen en klaar voor een duurzame menu ontwikkeling. Bezoek Go! Fish nu in Wijnegem of Bergamo en ‘taste the seaside of life’!

NEXT CASE

SEE WHAT FOOD DESIGN CAN DO FOR YOUR BUSINESS

Learn more