Junior Concept Developer / Project Manager

Lekker eten zit in ons DNA. We ontwikkelen foodconcepten die zich bewijzen in de praktijk en het juiste gevoel geven bij uw gasten en klanten. We werken met een ambitieus team die één doel heeft: blijvend resultaat en lekker eten.

Onze opdrachtgevers zien samen met ons het nut van een relatie voor langere termijn en begrijpen dat implementatie en sturing op cijfers het fundament is van een concept. We Design Food ontwikkelt vanuit haar culinaire hart met een divers team. Zo leveren wij concept, standaardisatie, maaltijd en receptuur. Wij werken voor de retail, foodservice en horecasector.

Duurzaamheid is binnen We Design Food een vaste pijler. Vanuit de Sustainable Foodroute helpen we bedrijven met het structureel implementeren van duurzaamheid in de hele organisatie. Daarnaast is de agenda van de Sustainable Foodroute verweven in alle projecten van We Design Food.

AUTHOR
Remy Cornet

See what we do and learn more about working together.

Functieomschrijving & werkzaamheden

Alles wat we doen moet niet alleen inhoudelijk kloppen, maar ook geweldig smaken, uitgewerkt worden, geïmplementeerd worden en dat allemaal afgestemd worden met onze opdrachtgever. Vanwege de ambitie van onze organisatie zoeken we daarom ter uitbreiding van ons team een Junior Concept Developer / Project Manager.

Je gaat samen met een klein team werken aan de groei van We Design Food en het realiseren van onze grote dromen. Als Junior foodconcept Developer / Project Manager ben je verantwoordelijk voor opstarten en begeleiden van alle projecten die er bij ons gemaakt worden. Je doorloopt hierin het hele proces van eerste contact klant, concept design naar oplevering. Hierbij doe je onderzoek, stel je moodboards samen, maak je voorstellen, inspireer je je collega’s, design je nieuwe concepten en werk je binnen bestaande merkidentiteiten nieuwe/verbeterde middelen uit. Waar nodig werk je ook met externen, zoals fotografen, chefs, specialisten (web)bouwers. Je hoort het al, we verwachten veel van je.

Wat voor iemand zoeken wij:

Food concept design en implementatie zit in je genen
• Zeer goede skills op het gebied van plannen en organiseren; jouw projecten zijn tot in de puntjes onder controle en staan gedegen in de steigers. Je hebt dan ook ervaring met projectplanning en het digitaal managen van projecten.
• Affiniteit met de “food sector”; je hebt een netwerk en kent de dynamiek van de huidige markt.
• Je snapt dat duurzaamheid een belangrijk topic is in de food sector. Als kantoor omarmen we de noodzaak hieraan bij te dragen op alle mogelijke manieren.
0-3 jaar ervaring in de foodservice, relevante stages tevens een pre.
• Je hebt nauwkeurigheid en kwaliteit hoog in het vaandel staan;
Leergierig en op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen en trends;
Teamspeler en onbaatzuchtig;
• Communiceren met je teamleden gaat vanzelfsprekend;
• Je neemt initiatief en kan goed werken onder druk binnen een gezonde werk-privé verhouding.
• Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal
Een lekkerbek die affiniteit heeft met koken, proeven en nieuwe culinaire ontwikkelingen.
• Denk/ opleidingsniveau: HBO
• Voorkeur: ervaring binnen conceptontwikkeling
• Kennis office pakket

Wat bieden wij

Wij bieden een geweldige kans om letterlijk vorm te geven aan het verbeteren van het voedselaanbod in een diverse markt. We bieden een fulltime functie (40 uur), per direct beschikbaar, salaris vanuit vaste salarisschalen op functieprofiel en werkervaring. Je komt te werken in een leuke, dynamische en leerzame werkomgeving, met een kantoor in Amstelveen, randje Amsterdam. Elk jaar is er een persoonlijk budget om jezelf te ontwikkelen en de voedselsector te leren kennen. Je werkt in een jong en ambitieus team met veel ruimte voor eigen ideeën en de mogelijkheid om door te groeien en zelf uiteindelijk de organisatie mede te vormen.

We Design Food is een jonge speler met een, vinden wij, ultiem portfolio. Grote foodservice multinationals en kleinere ondernemers uit de horeca geven een zeer diverse combinatie in projecten. We onderscheiden ons door het nemen van verantwoordelijkheid voor het concept wat we ontwikkelen. Implementatie, training en sturing op cijfers (ook/zeker na oplevering) zijn hierbij de spil. Werken in ons team is daardoor spannend, met soms grote belangen, maar ook extreem divers en vaak in een coöperatie met andere specialisten binnen een onderneming. We make it happen!

Reageer naar info@wedesignfood.nl met een korte motivatiebrief of video (maximaal 1 A4) en je CV. Vooral zijn we natuurlijke geïnteresseerd in je portfolio. Stuur ons daarom een representatie mee van jouw werk en manier van werken. Kennismakingsgesprekken vinden zo snel als mogelijk plaats.

  1. Drie projecten waar je aan hebt gewerkt en waar je trots op bent en waarom, ben hierbij specifiek in jouw toegevoegde waarde en specifieke taken die bijdroegen aan het resultaat.
  2. Vijf beelden die je bij de identiteit van We Design Food vindt passen en waarom;
  3. Twee merken die je inspireren en waarom.

Referenties zijn welkom

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld

NEXT NEWS